News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Året som gått – andra halvlek

Året som gått – andra halvlek

21-12-28

Juli 2021 var en händelserik månad. Det var musik och dans, konstutställningar och loppis. Padelbanorna invigdes och det växte både i Folkets Trädgård och i Abrahmsgårdens Örtagård.

Augusti är skördetid, och då genomfördes den årliga slåttern på Dansarbacken och hade skördefest i Folkets Trädgård. Vid Laxtjärn var det hundträff och PRO-arna fiskade regnbåge i Nittkvarn.

I september skrev vi om SFI-undervisningen där språkstudier varvades med blomsterodling och bukettbindning. Trädgårdsföreningen hade skördefest vid Stora Gården.

I oktober testade pensionärsföreningarna på att spela golf i Stjärnfors och de unga bröderna Söder fick Kopparbergarns undomsstipendium.

I november var det boksläpp om det Eneströmska mordet, föreläsning om Kata Dalström och information om hur man använder DNA i släktforskning

Nu i december var det mycket musik. I kyrkan framträdde Martin Almgren med flera, och där gav även kulturskolan sin julkonsert. På John Scott´s uppträdde Mikael Rickfors

Ovanstående är bara ett axplock ur Kopparbergarns innehåll, men den som vill kan när som helst läsa äldre artiklar, inte bara från innevarande år. Allt som publicerats sedan starten sedan starten 2012 är alltid tillgängligt via länkarna längst ner på förstasidan. Bara i år blev det över 200 artiklar och hur många bilder dessa innehöll vågar man nästan inte gissa.
Man kan också använda sökfunktionen vid förstoringsglaset uppe till vänster (ovanför ”rullgardinen”) ifall man letar efter någon eller något särskilt. Även Stig Vikmans många vackra dikter är värda att nämnas, och att läsas igen!

Kommentarerna är avstängda