News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Bennys bildgåta 2

Bennys bildgåta 2

2020-04-20
Hej igen Kopparbergarn och alla andra Ljusnarsbergare! Mina två senaste försök till tävlingar har resulterat i att den första som gissat har haft rätt så nu tror jag att jag kan ha kurat till det lite mer. Jag har även denna gång tagit en bild som är publicerad i Kopparbergarn under innevarande år.
Bara att leta sig bakåt bland alla artiklar på den här hemsidan.
Som vanligt står en fikabiljett på spel och den är giltig till 2021 08 31 och jag tror det går att förlänga om vi inte kommer ut innan dess.

Till tävlingen
Bild 1

Jag ser ju att det är många som är inne och tittar här som kollar från andra länder, skulle vara intressant att höra varifrån ni kollar och hur det ser ut där ni befinner er och inte bara bildmässigt utan även rent allmänt i tider som dessa. Tar mig friheten att be er skicka text och bilder till webmaster@kopparbergarn.se så får vi lite vidgade vyer från kopparbergare i förskingringen.

Försök till tidsfördriv
Benny Collin

2 kommentarer till Bennys bildgåta 2