News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Visste du detta om Kopparbergarn?

Visste du detta om Kopparbergarn?

2019-09-23

Eftersom du läser detta just nu, så är du också en av dem som läser Kopparbergarn då och då eller kanske t.o.m. varje dag! Antalet läsare ökar och just nu är det mellan 200 och 400 personer dagligen som läser något i Kopparbergarn! Eftersom inte samtliga våra läsare tittar in varje dag, så kan man räkna med cirka 1000 personer i läsarskaran.
Kopparbergarn finns också på Facebook och där når den upp till 1500 personer i veckan.

Vår nättidning bedrivs helt ideellt, så våra skribenter och ledamöter tar inte ut något arvode, mer än reseersättning ibland.

Varje år delar Kopparbergarn ut stipendier till duktiga elever på Kyrkbacksskolan.

Vi brukar också dela ut en trivselpeng till äldreboenden och sponsra förskolor om de behöver göra några speciella inköp. Ibland söker även lokala föreningar bidrag till sin verksamhet.
Hur mycket pengar vi delar ut beror helt och hållet på hur mycket som finns i kassan. Nu undrar du kanske HUR det kommer in pengar i kassan? Jo, TACK vare dig som har betalat ett medlemskap i Kopparbergarn och TACK vare dig som har ett företag och annonserar i Kopparbergarn, får vi in pengar som vi sen kan dela ut till stipendier och olika verksamhetsbidrag i vår kommun! Det är alltså TACK vare er, som vi kan sprida så mycket glädje! Fantastiskt, eller hur?!
OM du nu inte är medlem, men vill bli detta, eller OM du har ett företag och ännu inte annonserar – ta en titt överst på denna hemsida, där kan du klicka på antingen ”Bli medlem” eller ”Annonsera”. Om du önskar hjälp, skicka ett mail till webmaster@kopparbergarn.se
Ett medlemskap kostar 50 kr/år och en annons kostar från 150 kr/månad!
Ett stort TACK till er som redan bidrar och för den som vill, önskar vi Varmt Välkommen att vara med och bidra till lite extra ”ljus och glädje” i Kopparberg!

Styrelsen för nättidningen Kopparbergarn

Bilder från Kopparbergarns Arkiv

2 kommentarer till Visste du detta om Kopparbergarn?

  • Sandberg

    Ja, jag gillar Kopparbergarn och jag har tom tyska bekanta som läser den då och då. Kopparbegarn är alltså en internationell tidning!

  • Gerd Thureson

    Har sedan många år lämnat kommunen men läser ofta – med nöje – Kopparbergarn. Roligt att kunna följa med vad som händer i bygden! Så varmt tack för allt ideellt arbete alla ni i redaktionen!