News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Vinnare och förlorare

Vinnare och förlorare

22-02-06

Nej, det här handlar inte om de olympiska spelen i Kina! Kopparbergarn överlåter med varm rapporteringen därifrån till andra media.
Ni vet ju alla att Kopparbergarns innehåll alltid är berör vad som händer i Ljusnarsbergs kommun – med omnejd, men hur vi än anstränger oss, kan vi inte med gott samvete påstå att Peking hör till grannskapet.

Det gör däremot Guldsmedshyttan med sin ishall, där även ljusnarsbergare figurerar då och då. På torsdags kvällen var det match i där mellan GSK och IFK Arboga.

Kopparbergarn är ju också känd för att se det positiva i det som sker, så låt oss därför gratulera Arbogalaget till en storseger!

För GSK blev det däremot en tung kväll och ur deras synvinkel slutade matchen med 0-11 till Arboga och det var redan 0-6 efter första perioden. Efter period två hade Arboga ökat på till 0-10, men i period tre hade GSK tuffat till sig så slutresultatet stannade vid 11 – 0 till gästerna.

En lokal vinnare blev det i alla fall, i pausunderhållningen.

Ett lotteri hade sålts under kvällen, och ägare till vinnande lotter fick delta i en målskyttetävling.

Här gällde det att skjuta in pucken i något av de hål, som det igentäckta målet hade i hörnen.

Bäst lyckades Jim Norberg.

En som inte hade lika stor tur, var Arbogas spelare nummer 6, som under två minuter fick begrunda sina synder i utvisningsbåset.

Foto: Sture Ekmark

Text: Björn Öringbäck

 

1 kommentar till Vinnare och förlorare