News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Succé för Jacob och Stefan i SM premiären!

Succé för Jacob och Stefan i SM premiären!

17-02-06
image1

Då var helgens SM deltävling och vintersprinten i Söderhamn avgjorda och vi summerar helgen med att det gick långt över förväntan.

Vi kom in i tävlingen med en ovisshet hur vi skulle ligga till känslan i bilen var inte helt 100 och vi hade inte fått någon tävlingsmil mot konkurrenter.

Den skulle avgöras på en 7 km lång sträcka som skulle gå två gånger där båda vändorna räknades.

Det visade sig omgående att tempot fanns då vi efter första vändan var två totalt och ledde klassen med hela 18 sekunder. Vi körde safe och rundade stenarna vi såg den första vändan för att inte köra punka, då vi var klara för söndagens final. När vi kom i mål, visade sig att vi hade vunnit tävlingen totalt. Helt otrolig känsla att vinna över wrc bilar och R5or med våran Mitsubishi.

Söndagens SM sprint avgjordes på en 4 km lång sträcka med först två kval åk sedan två final åk, hela söndagen sändes på SVT.

Vi kvalade in som trea till finalerna, en plats vi slutade på efter särskiljning med hemmaåkaren Niklas Hägg.

– Vi hade hoppas att ta oss vidare till söndagen åkning, men att det skulle gå så här bra det trodde jag inte. Men det är ett kvitto på att vi har kommit in i bilen bra, så nu laddar vi om för nästa deltävling som går i Östersund den 24-25 Februari-

Jacob pressrelease

1 kommentar till Succé för Jacob och Stefan i SM premiären!