News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Ritt mot cancer

En ritt mot cancer

15-09-03

IMG_7650

En ridtur med insamling av pengar till cancerfonden genomfördes i helgen på initiativ av Anita Jansson, ägare till stallet i Bångbro.

IMG_7646

– Vem som helst fick vara med, berättade Anita, och anmälningsavgiften var blygsamma 50 kronor som i sin helhet skänktes till Cancerfonden.
Tio ryttare ställde upp, men summan som skickades in blev dock över 2000 kronor eftersom ryttarnas anhöriga och andra intresserade också bidrog till insamlingen.
Själva ritten som varade drygt två timmar gick nästan helt på skogsstigar upp emot Kloten och gav fin motion och härlig upplevelse till både tvåbenta och fyrbenta deltagare.
Efter ridturen smakade det bra med en fika, sponsrad av Bångbro Herrgård, ICA och Lådan.
Cancerritten blev ett lyckat arrangemang, sa Anita och det blir troligen en årligen återkommande händelse. Här nedan ses några av deltagarna.

IMG_7649

IMG_7648

IMG_7647

När det gäller hästsport i Bångbro står en kvällshoppning på tur. Fredagen den 11 september mellan 16:30 och 18:30 genomför vi den, och vem som helst får vara med. Kvällshoppningen är ett led i Kopparbergs Hästsports verksamhet och nästa aktivitet sker den 3 – 4 oktober.

Här finns program för hösten:

Kopparbergs hspf höstaktiviteter -15

Text: Björn Öringbäck

Foto: Sture Ekmark

1 kommentar till Ritt mot cancer