News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO:arna på vift igen

PRO åter igång, nu på dragspelsfest

2018-01-06

100_0995

Helgerna må nästan vara över men inte lusten att hänga med på våra numera alltmer populära resor för de lite äldre. Det visade sig när det blev känt att vi skulle göra en kortresa till Ludvika, men inte vilken resa som helst . Nej, det var ingen mindre än Bengan,  inte våran lottkung, utan Bengan Jansson med parhästen Kranz. Den ene känd som en otroligt skicklig dragspelare och den andra som gitarr och fiolvirituos men båda var lika bra som komiker visade det sig.

100_1004

Som vanligt när vi kallar blev det även denna gång full buss med råge. Det var en fin vintereftermiddag med solsken som enligt bondepraktikan förebådar en fin sommar.

100_0991

Som en extra attraktion blev det när Leif kunde överräcka en blomsterbukett till Kimmo och Kerstin som firade femtioårig bröllopsdag! GRATTIS!

100_0994

Snart var Folkets Hus i Ludvika invaderat av oss och ytterligare fyra hundra åhörare.
Kraftiga applåder tog emot de två artisterna, och sen vidtog en show i högt tempo med blandning av musik sång historier och skratt. Ingen märkte att tiden flög iväg och det var dags för en kaffepaus.

100_0997

Torbjörn och company hade dukat långbord enbart för oss där vi klämde i oss kaffe med köttbullsmacka Vi var överlägset största sällskapet för kvällen. Det blev också dragning på det obligatoriska lotteriet där både jubel och besvikelse hördes.
Pling plong i klockan angav att akt två drog igång med mycket av allt ända tills ett par extranummer avslutade en absolut höjdarkväll.

100_0988

Till och med Sune höll med om att det här var nästan lika bra som den Kinaresa han nyss upplevt det tycker jag är ett bra betyg.
Nu ser vi fram mot Björborevyn och andra trevliga resor som kommer Som kuriosa kan nämnas att vi gjort FYRTIOSEX resor sedan vi började samarbetet. Det tycker jag vi kan skryta lite med

Från undanskymd plats text och foto Leif i Nittkvarn

 

1 kommentar till PRO:arna på vift igen

  • Birgitta

    Brist på respekt då artister och de övriga i publiken fick vänta för att ni hade lotteridragning i pausen. Se till att ordna det på annat vis nästa gång och visa respekt för övriga och framför allt för artisterna som nu fick stå och vänta på er