News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO-tävlingar i Sannahed

PRO-tävlingar i Sannahed

17-05-14
100_0376

Pensionärer är ett aktivt släkte, vilket inte minst visade sig i torsdags, då en så gott som fullsatt buss ställde färden mot södra delarna av länet.

100_0379

Nio fyramannalag från Hörken, Ställdalen och Kopparberg var laddade för att visa att det finns framåtanda även längst norr i distriktet.

100_0380

Tillsammans med ett femtontal supportrar startade färden med att snön vräkte ned. I Örebro låg snötäcket kvar på gräsmattorna, men ju närmare Sannahed vi kom, blev vädret allt bättre och solen sken över Indianernas speedwaybana. Faktum var att folk var lite imponerade, att vi kom en hel busslast. Vi var ensamma att komma med så många deltagare.

100_0382

När proceduren med alla startlistor var klara, satte tävlingen igång. Jag tror att vi låg bra till hela tävlingen. Det var ett antal grenar, där alla kunde deltaga i. Man kunde nästan vara blind, för det skulle gått lika bra ändå.

100_0381

När alla resultat räknats ihop, visade det sig att flera priser gått till oss i norra delen. Särskilt lyckosamma var deltagare från Ställdalen, vilket också påpekades under hemfärden. Grattis Ställdalen ni var bäst …… den här gången.

100_0383

Efter den stora urladdningen på idrottsplanen smakade den framdukade maten på Mogetorp alldeles förträffligt. Som vanligt kom ingen undan för lottkungen, det hör liksom till.

Nu får vi gå hem och träna på att kasta hästskor och bollar till nästa möte med distriktets Må bra dag.
Trevligt var det!

Deltagit och antecknat Leif i Nittkvarn
Foto Leif Larsson och Kimmo Kuismin

1 kommentar till PRO-tävlingar i Sannahed