News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO söker nya resmål

PRO:s resegrupp planerar nya mål

2018-02-21

100_1051

För att PRO skall kunna erbjuda medlemmarna nya spännande och roliga resmål samlas vi då och då för att vaska fram olika mer och mindre realistiska resmål.

Ett sånt tillfälle ägde rum härom kvällen, och jag tänkte berätta lite vad som ligger bakom våra som jag upplever det populära resor som har hunnit bli fyrtioåtta stycken till antal. I början var varje resa ett äventyr om vi skulle lyckas eller inte. Vi tog risker som i värsta fall skulle kunnat ha drabba de olika föreningarna, men undan för undan lärde vi oss var fällorna uppstod och glädjande nog har våra tre föreningar inte behövt lägga en enda krona på oss sedan mitten av 2014.

100_1054

Tvärt om har vi genom våra kontakter och olika sponsorer dessutom kunnat hålla priserna låga jämfört med andra aktörer. Till detta har vi också lagt ned en hel del arbete men eftersom vi tycker det är roligt så håller vi på. Vi vet också att hur vi än gör så passar det inte alla, det är vi medvetna om, men eftersom vi är amatörer kan vi ju hoppas att Ni har lite överseende med oss, vi försöker göra så gott vi kan.

100_1053

Den här kvällen gick vi igenom Stockholmsresan, ringde fika ställe och bokade klart, tillverkade en affisch som skulle upp snarast, en buss att åka med, olika avgångstider, stopplatser i Stockholm och prissatte resan.  Då var det dags för en kaffepaus innan vi försökte pussla ihop den hemliga resan som kommer framöver. Nämnas kan att det gick åt massor av telefonsamtal för att få den i hamn.

100_1052

Ett annat projekt som vi sjösatte var att i samarbete med ABF ordna med en cirkel och läsa om allt som finns runt Vättern eftersom vi kommer att ordna med en två och en tredagars resa Vättern runt och där vi återkommer med tider och platser för cirkeln. Låter det intressant så ring till Ingalill och anmäl Er. Hoppas Ni fått lite hum om vad vi sysslar med men det är för att Ni skall få en så trevlig tid med våra resor. Vi har garanterat trevligt när vi planerar och som Ni vet är det följande medlemmar som gör detta Bengan Sten-Ove Ingalill, Christer och Leif

VÄLKOMMEN ATT RESA MED OSS
Nedtecknat o foto Leif i Nittkvarn

1 kommentar till PRO söker nya resmål