News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO Resekommitté ser i backspegeln

PRO Resekommitté ser i backspegeln

18-12-20

Jullovet har kommit när det är som mörkast.
Då får man plocka fram de ljusa stunderna och drömma sig tillbaks i tiden. Drömmar som ser helt olika ut beroende på vilka intressen man har.

Det kan vara så många som etthundrafyrtioåtta stycken. Så många olika resenärer har det nämligen varit med på våra resor. En siffra som skulle göra vilken researrangör som helst grön av avund. Det gläder oss oerhört , eftersom vårt motto är ALLA SKALL MED. Jag vet med säkerhet, att PRO-medlemmarna från Hörken, Ställdalen och Kopparberg har gjort överlägset flest resor under de senaste tre och ett halvt åren, eller vad sägs om att det var den sextiotredje resan härom veckan. Det måste väl tyda på att vi lyckats ganska bra med utbuden.

Vi har i alla fall väldigt roligt när vi planerar våra resor och jag vet att det gått åt en hel del energi för att få det att klaffa, så att alla blir nöjda. En stor eloge till Er alla! Utan er medverkan, skulle det inte bli någonting alls.
Jag vet att Ni kommer att bli belönade lite längre fram i sommar så håll ut. Några av dom som troget väntat på buss flest gånger i år är frågesportaren och hålligångaren Bosse med fru, Gunnar B, Sune och Ingalis, Axel och Margareta, Berit W, Una H, Marianne E, Anders H samt ytterligare etthundratrettiosju resglada personer.

Jag har naturligtvis inte räknat med resekommittén, men lika säkert som bränsle till bussen, svävar Bengans och Solstrålens ande över passagerarna.

För mig har det största nöjet varit, att få träffa en massa okända personer och ta del av deras historier. Och som den nörd jag är, var besöket i Volkswagenutställningen i Pålsboda samt mopedsamlingen på Vätternresan en höjdare.
Nu när året är slut, vill vi från rese kommittén rikta ett jättestort TACK TILL ALLA RESENÄRER!

Hoppas Ni reser med oss nästa år också, för att uppleva nya vyer och ha trevligt.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
önskar Bengan, Solstrålen, Christer, Stenove och Leif i Nittkvarn

2 kommentarer till PRO Resekommitté ser i backspegeln

 • Tyra Lundell

  Ett riktigt gott nytt år till er som ordnar så att vi pensionärer i Ljusnarsberg får möjlighet att komma iväg på trevliga resor.

 • Bo i Byn. Frun i Byn.

  Tack för att vi har en så bra resekommitté i PRO.
  Ni har gett oss möjlighet att få se och uppleva platser som enskilda privatpersoner inte kan.
  Vi har ju också en Mellanösternkorrespondent som kan skriva. Fel! Han är Nordvästralänetskorrespondent. Eller är det en Rumpmaskorre?
  Tack till er alla!