News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

PRO Hörken upplever Silverkören

PRO Hörken upplever Silverkören

17-11-16
100_0880

Precis när första snön lagt sig som ett tunt täcke på marken, passade Hörkens pensionärer på att samla medlemmarna till ett höstmöte i den vackra kyrkans församlingsrum.

I det vackert utsmyckade rummet samlades ett tjugotal medlemmar för att genomföra sedvanliga mötesförhandlingar där information om gjorda resor gavs, men även kommande som t.ex.  den som kommer om ett par veckor med shopping och julbord i Borlänge.

Anmälningar har duggat tätt och det är snart fullsatt i två bussar. Lite avundsjukt frågade våra inbjudna gäster hur vi bär oss åt för att resa så mycket och det självklara svaret är naturligtvis hårt jobb. Ingenting ger sig självt.

100_0874

Vi hade det stora nöjet att efter kaffet avnjuta den imponerande damkören eller som de kallar sig själva Silverkören.

100_0876

Det är ett gäng pensionärer på ett tjugotal medlemmar, som tränar intensivt och framför sin glada och trevliga sånger runt om i bygden under ledning av den skickliga musikanten Nils Gunnar.

Efter en massa evergreens var dock eftermiddagen förbi och medlemmarna spreds i alla riktningar, var och en till sitt efter en trevlig eftermiddag och kyrkans portar stängdes för den här gången.

Deltagit med text och foto: Leif i Nittkvarn

1 kommentar till PRO Hörken upplever Silverkören