News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Planering av all-aktivitetshus i Kopparberg!

Planering av all-aktivitetshus i Kopparberg!

2022-07-18

”Politiken” i Kopparberg har förstått att det finns ett behov av ett all-aktivitetshus i Kopparberg! Elin Hector, som vi alla känner igen som en av de drivande krafterna bakom Folkets Trädgård i Ställdalen, har fått en projektanställning för att ta reda på vad föreningarna i vår kommun önskar av ett hus och vilka behov som finns.
Elin har kontaktat alla 50 föreningar som finns i vår kommun och varje förening får nu möjligheten att träffa henne för att få veta mer om projektet och för att lämna önskemål från sin förening. Förra veckan hade Kopparbergarn förmånen att få träffa Elin för mer information. Elin berättade att all-aktivitetshuset ska bli en mötesplats för alla åldrar. Huset ska inte vara i kommunal regi, men med kommunalt stöd.
Parallellt med att Elin träffar representanter från alla intresserade föreningar, så undersöker hon också möjligheterna för att söka bidrag till detta projekt. Vi får hålla tummarna för att hon lyckas, för visst vore det fantastiskt med ett gemensamt aktivitetshus här i Kopparberg!

Text och foto: Anna-Lena Didic´

1 kommentar till Planering av all-aktivitetshus i Kopparberg!