News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Perssons Magasin öppnar för sommaren

Perssons Magasin öppnar för sommaren

19-05-27
Snart öppnar vi sommarsäsongen på Perssons Magasin i V.Löa.

Nyheter för året är, gubbdagis, musik i trädgården och ny kaféföreståndare.

15 juni är det dags.

Nytt för i år är att loppis utökas med ”gubbdagis” i Stallet. Här hittar du verktyg, redskap, sportprylar och mycket mer.

Nytt för i år är också att kaféet i sommar kommer att drivas av Minna Roselli. Här kan du som tidigare få gott kaffe med glass och hembakat bröd. För den hungrige erbjuds smörgåsar och lättare luncher.


Julmarknad 2015 Foto: Thomas Johansson

Som tidigare finns konsthantverk och hantverk från ca 40 lokala hantverkare på Magasinet. Loppis med prylar och kläder hittar du på översta våningen och möbelloppis i markplanet.

I galleriet ställer under sommaren 13 olika konstnärer ut. Vernissage blir 15/6, 6/7, 27/7.

I trädgården, som är öppen för våra besökare, finns för barnen den populära skattjakten. Premiären sker 26/6, i samband med Familjeveckorna. Vecka 26 och 27 lottar vi ut biljetter till Teatervandringen Hyttans Hemligheter, bland de som vågar sig ut på skattjakt.

Ännu en nyhet är att vi i trädgården erbjuder en stund skön avkoppling till musik, premiär för den verksamheten sker 29/6 i samband med Kulturglimtar.

Löa passar för en dagsutflykt för hela familjen.

Förutom Perssons Magasin kan du gå på årets teaterhändelse, Hyttans Hemligheter, en teatervandring i Löa hytta. Premiär 5 juli, spelas till 4 augusti.

Ta gärna med badkläder på utflykten, för här i Löa finns två härliga badställen. Vid Norrsjön är det långgrunt och passar de yngre barnen. Badet i ån, vid Å-kaféet är för de simkunniga. En liten runda på intilliggande Minigolfbanan eller en promenad på den natursköna stigen, kan också hinnas med.

Välkomna till vårt smultronställe Löa

Önskar

Eva & Carl-Eric Persson

070-6271494

 

1 kommentar till Perssons Magasin öppnar för sommaren