News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Påskhälsning från Leif

Påskhälsning från Leif

2020-04-09

Till alla PRO-are vid Påsktid

Denna vecka kallas ju för stilla veckan. Nog gör den skäl för namnet alltid. Eftersom man är sjuttio plus så ligger karantän nära till hands och vad gör man då? Ja i princip ingenting. Det var väl en orsak till att jag blev Dymmeloxe i morse, ni vet den som går upp sist. Som lök på laxen är det så att på torsdag kan man bli Skärkusen på fredag Långlaten och så vidare. Framme vid annandagen lämnar jag det åt Er fantasi så se till att Ni gå upp i tid Med detta vill jag och mina vänner att Ni skall få en ljus och glad Påsk

GLAD PÅSK
Text Leif i Nittkvarn

2 kommentarer till Påskhälsning från Leif

 • Ton Visser

  Hej Leif, Vrolijk Pasen som det heter i Holland, det behövs väl ingen översättning.
  Vrolijk Pasen till hela gänget och alla passagerare vi har träffat i alla år.
  Hoppas vi ses någon gång genom sommaren.

  Hälsningar,

  Ria och Ton.

 • Wilfriede (Frida) Sandberg

  Hej Leif
  Glad Påsk till dej också. Uttrycken som du nämner har jag aldrig hört, men så är jag också utböling