News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nytt inneställe ute

Nytt inneställe ute

2020-06-12
Hallå alla Kopparbergarns läsare!
Vid dagens fredagspromenad fick jag frågan, ”Vad är John Scott’s Garden?” Eftersom jag såg frågande ut sa damen att det kommit upp en skylt på Kristineplan med det budskapet. Det får du kolla upp eftersom du har kameran med dig blev uppmaningen. Ok jag har ju sett att något slags bygge har pågått under några dagar så får väl kolla då. När jag kom upp konstaterade jag skylten.

Men då lunchen närmade sig ombads jag att återkomma på em, så det blev ytterligare en promenad denna fredag. Nu hade lunchrusningen lagt sig och jag fick en pratstund med en av bröderna Eriksson, som pustade ut med en lemonad bakom bardisken och fick en välbehövlig vilostund under vårt snack. Eftersom dom har premiär idag och det är fredag och solsken, kan man nog förvänta sig en smärre anstormning mot aftonen.
Driver John Scott’s gör bröderna John och Mats Eriksson med sina fruar/samboar Kajsa Kramsjö och Mimmi Amberntsson.

Tanken med John Scott’s Garden är att kunna hålla öppet och ändå kunna hålla distans så att bygga ut uteserveringen var en tanke som kom upp, så efter godkännande från kommunen kom bygget av ”Trädgården” igång och det blev ett snyggt place som inbjuder till trevlig samvaro utan trängsel.

Som synes är det gott om plats mellan sittplatserna ned både bord för flera och även enskilt.

Även ”standraggarna” har fått en liten ”beach” med glest utplacerade solstolar.
Så nu hälsas alla hjärtligt välkomna till John Scott’s Garden hela sommaren men på grund av avsaknad av tak blir det bara fina dagar som vi hoppas det blir hela sommaren och om jag får bestämma så bevattnar vår herre rabatter och planteringar efter kl 23 så även växterna får sitt.

Text och foto Benny Collin

1 kommentar till Nytt inneställe ute

  • Wilfriede (Frida) Sandberg

    Jag så det igår när jag åkte förbi och det såg riktigt trevligt ut, men eftesom jag är en gammal tant lär mina besök nog lysa med min frånvaro