News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Nytt beslut klubbat gällande debatt i Kopparbergarn

Nytt beslut klubbat gällande debatt i Kopparbergarn

2022-07-20

Ett nytt beslut klubbades på Kopparbergarns senaste styrelsemöte gällande debatt i Kopparbergarn. Fr.o.m. den 10 juli kommer inte några debattartiklar att publiceras i Kopparbergarn. Även tidigare debattartiklar som har publicerats i Kopparbergarn kommer att tas bort från hemsidan. Detta beslut har tagits för att tydliggöra vår förenings syfte; att göra reportage om det positiva i Ljusnarsberg med omnejd, samt att Kopparbergarn är en politisk- och religiöst obunden förening. Därmed lägger vi inte våra värderingar i några debatter. Vi jobbar alla ideellt med Kopparbergarn och anser att det är bättre att vi lägger vår energi på positiva reportage, än på debattartiklar.

 

Styrelsen, genom ordförande Rickard Didić

4 kommentarer till Nytt beslut klubbat gällande debatt i Kopparbergarn

 • Hendrik Bijloo

  Vad synd!
  Det finns inte så många platser för samtal i politiken som syns av Ljusnarsbergare. Självklart går det att lyssna på sändningar av KF, men det är bara åtta gånger per år KF träffas. Dessutom är det ofta långa möten och mycket teknisk, så de är inte väldigt intressant att sitta genom om man är mest intresserad av vad partier har olika åsikter om.
  Jag tror att de flesta förstod att det var artikelförfattaren som stod för som framfördes i en debattartikel och inte föreningen Kopparbergarn.

  Nu är det i det stora hela enbart NA som finns kvar som plats för debatt och det är inte så många som får möjlighet att skriva där och inte heller väldigt många som läser NA nuförtiden!

  Jag har full förståelse att styrelsen valde att ta detta beslut, men tråkigt är det att Ljusnarsberg förlorar ännu en plats att möta över partigränser och prata politik!

  Mvh, Henk

 • Wilfriede (Frida) Sandberg

  Jättebra

 • Thyra Lundell

  Klokt beslut

 • Leif Larsson

  Bra Rickad det trodde jag alla visste att vi inte ville ha några artiklar som uppvisar det negativa i vår bygd