News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Ny förening i Kopparberg

Ny förening i Kopparberg

2019-03-29

Ljusnarsbergs kommun lär vara ett av Sveriges tätaste föreningsområden, där så gott som alla är medlemmar i en eller flera föreningar. och den här veckan bildades ännu en, som kallar sig Hells Skaters klubb för extremsport.
Begreppet extremsport innefattar en mängd fysiska aktiviteter, som var för sig kan innehålla riskmoment och adrenalinkickar, och till den kategorin räknas till exempel forspaddling, fridykning och parkour, men även skateboard, som ju också finns med i klubbens namn.

Kommunens fritidskonsulent, Natalie Peart, var med på mötet och var också den som ledde diskussionerna som ledde fram till att föreningen fick en styrelse. Föreningens första ordförande blev Felicia Martinsson och till kassör valdes Dennis Lundberg, medan Gunilla Argillander åtog sig revisorsjobbet.

För den, som söker en föreningsaktivitet som kanske skulle passa de egna intressena, finns redan i dag många föreningar att välja på, och på kommunens hemsida finns en lista som omfattar de flesta, med kontaktuppgifter och kort beskrivning av verksamheten. Och skulle till äventyrs ingen av de existerande fylla behoven, så kan man ju alltid göra som de här ungdomarna, och dra igång en egen.
Klicka bara på länken här: www.ljusnarsberg.se/huvudsidor/upplevagora/foreningsliv/ 

Text och foto: Sture Ekmark

2 kommentarer till Ny förening i Kopparberg

  • Eva-Maria Östh

    Men så underbart och all lycka till! önskar jag de fina initiativtagarna …

  • Frida Sandberg

    Men vad häftigt. Synd att man är så gammal så att man inte platsar. Men lycka till! till ungdomarna.