News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Natalie Peart

Natalie Peart

19-02-05

Detta är Natalie Peart. Hon jobbar sedan fyra veckor tillbaka som fritidskonsulent  i Ljusnarsbergs kommun. Natalie berättar att hennes tjänst är en projektanställning i ett projekt som är finansierat av Tillväxtverket.

Natalie vill utveckla kommunens aktiviteter och skapa bättre kontakt mellan förskolor, skolor och fritidsgårdar. Hon finns alltid till som ett stöd för föreningslivet och de kommunala verksamheterna. Hon kan också vara ett stöd och hjälp till föreningar med att ordna bokningar, söka bidrag osv.

Snart kommer sportlovsprogrammet ut som Natalie har varit med och fixat. Hon kommer bl.a. att organisera utställningar och olika sorters verksamhet under lovet.  Natalie kommer även att vara med och  planera de kommande lovens program. För henne är det viktigt med ett fokus på grundskolan och alla elever.

Tidigare har Natalie bl.a. jobbat som fritidsguide i kommunen. Hon har dessutom fixat kommunens sommarlovsprogram och tagit hand om nationaldagsfirandet, samt midsommarfirandet.

Just nu lever Natalie ett hektiskt liv. Förutom sin heltidstjänst som fritidskonsulent så pluggar hon till beteendevetare på 100%!

Men Natalie ser fram emot alla uppgifter som hennes jobb som fritidskonsulent innebär. Hon hoppas att hon kan bidra till att skapa förutsättningar för en meningsfull fritid för alla i kommunen.

Text och foto: Linnea Didic´

 

1 kommentar till Natalie Peart