News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Musikhjälpen

Musikhjälpen

18-12-14
I samband med Radiohjälpens satsning framför allt till barn med funktionsvariationer ordnades en insamling i Kopparberg i form av ett Luciatåg som vem som helst fick vara med i. Man samlades vid ICA-parkeringen och satte igång i Luciakvällens mörker.

Vid blå soffan startade Luciatåget som samtidigt skulle samla in pengar till Musikhjälpen.

Tåget gick fram till Svärdska huset och därefter till Malmtorget.

Där sjöngs det sånger och Anna-Lena höll upp ett plakat och en insamlingsbössa.

Johan och Joppe spelade dragspel och gitarr och det hade samlats en hel del folk.

Efter det gick tåget vidare till Tingshuset

där det lussades för politikerna som just kommit ut från kommunfullmäktigemötet.

Fler bilder:

Text och foto: Sture Ekmark

4 kommentarer till Musikhjälpen

 • Anna-Lena Didic

  Tack Benny Collin och alla ni andra som fortsätter att sätta in pengar till musikhjälpen! Nu är bidraget uppe i 3832 kr! Hjälp oss att komma över 4000 kr! Man kan läsa att det totalt är 19 givare som har bidragit till denna summa. Antalet givare stämmer dock inte, utan är troligen det dubbla. Det som kom in i bössan under luciakvällen har jag satt in i klumpsummor till musikhjälpen, för att slippa göra allt för många insättningar. Men fortsätt gärna ge! Om alla som läser detta bidrar med 25 kr, så stiger summan snabbt, till mycket stor glädje för barn som behöver Din hjälp för att få ett bättre liv. Hur är det med er företagare? Finns det ngn möjlighet att skänka en procent av en dags försäljning? Gå in på länken: http://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/kopparbergs-lucia-for-musikhjalpen och ge er/din gåva. I januari kommer jag med en rapport i Kopparbergarn med den exakta summan ni Ljusnarsbergare har bidragit med!
  //Anna-Lena Didic

 • Benny Collin

  På musikhjälpens hemsida kan man se att luciatåget hittills(lördag morgon) samlat in 3132 kr från 16 givare, lite dåligt tycker jag, inte 1 kr/innevånare ens.

  Det går att lägga pengar i den digitala bössan på musikhjälpen.se insamlingar och sök på Kopparberg
  Kom igen Kopparberg tycker
  Benny Collin

  PS Ja! naturligtvis har jag lagt pengar i bössan trots att jag inte var på plats vid luciatåget DS

 • Anna-Lena Didic

  Ett stort Tack till er alla som var med och deltog denna kväll! Tack till Karin Svedberg, Joachim Tadell, Thomas Hegefors och Johan Eriksson för att ni trodde på min idé och gjorde den till verklighet!
  Kvällens insamling till musikhjälpen gick upp till nästan 3000 kr, men jag vet att mer är på intågande! TACK alla ni som har bidragit till musikhjälpen! I år går deras insamling till stöd för barn med funktionsvariationer och vad är mer behjärtansvärt än att ge dessa barn en chans i livet?!
  Insamlingen till musikhjälpen fortsätter t.o.m. den 31 december. Fortsätt gärna att ge Din gåva! # luciatåg Kopparberg, så kommer man till rätt sida till insamlingen och kan ge sitt bidrag. Det går också att gå in direkt på länken: http://bossan.musikhjalpen.se/insamlingar/kopparbergs-lucia-for-musikhjalpen I januari kommer jag med en rapport i Kopparbergarn med den exakt insamlade summan. Tack alla för er gåva! Ljusnarsbergare – ni är fantastiska!
  //Anna-Lena Didic´

 • Frida Sandberg

  Hoppas att insamlingen gav bra resultat, det var ju verkligen ett behjärtansvärt initiativ