News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Musikevents

Musikevents

16-06-10
Då och då är det musik både på Hörnkrogen och i Bångbro Folkets Hus. Den senaste tiden har två grupper uppträtt.

IMG_8043web

På hörnkrogen spelade TJ and The Dudelinos gammal old fashon Blues, men tyvärr var det en programkrock, då Löa hade musik och dans samtidigt.

IMG_8046web

De som kom hade i alla fall trevligt.

Orkestern bestod av TJ själv Tomas Jamt på munspel och sång och på bas Sten-Åke Kristensson samt Per Hero på trummor. Orkestermedlemarna kommer alla utom en från Filipstad, för den sista på gitarr var Mikael Kähäri som kommer från Kopparberg.

IMG_8074web

På Bångbro Folkets Hus uppträdde Band of Brothers med gästartisten Magnus Bäcklund, som är bördig från Hällefors men numera bor i Linköping.

IMG_8064web

Privat är Magnus pilot för flygbolaget Next Jet när han inte sjunger. Han var tidigare med i TV-serien Fame Factory, där han sjöng tillsammans med Jessica Andersson och de kallade sig för Fame.

Efter framträdandet här i Bångbro bär det iväg till Jönköping för ett framträdande med Jönköpings symfoniorkester. Efter det bär det iväg till Moskva och Moskvasymfonikerna.

Band of brothers består av Robin, Mats och Johan Eriksson samt Carl-Ola Kjellholm. Robin har för några år sedan tävlat i Idol på TV.

IMG_8086web

Det tog tid innan publiken anlände men kl 22 drog det igång för fullt och mycket folk kom det.

IMG_8081web

Det kom även representanter från ordningsmakten som passade på att stå och lyssna en stund, det var poliserna Linus och Nils.

IMG_8079web

Bland publiken fans även killarnas far Leif Eriksson, som tidigare var musiker men numera är ekonom. Han skulle väl kolla hur sönerna skötte sig.

IMG_8068web

Kaj Wolf menade att detta är en nystart för musiken i Bångbro FH och lagom till veckan före marknaden kommer gruppen Annabell som även gör ett skivsläpp.

Text och foto: Sture Ekmark

1 kommentar till Musikevents

  • Frida Sandberg

    Ja, det är som ketchupflaskan, först ingenting och sedan allting på en gång