News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Musik sprider glädje i Kopparberg

Musik sprider glädje i Kopparberg

2021-07-29

Om man som kopparbergsbo eller turist tar en promenad genom Kopparberg, så blir man förfärad av alla tomma affärslokaler mitt i byn. Tyvärr verkar det som om även Kopparberg, mer och mer börjar likna en spökstad. Men så plötsligt hörs ljudet av musik…

Där mitt i centrala Kopparberg finns restaurangen John Scott´s och härifrån har det strömmat musik under flertalet dagar och kvällar i sommar! I konkurrens med fotbolls-EM, OS och ett och annat åskväder, så har det bjudits på konserter av olika slag. De flesta konserter har dessutom varit helt gratis och mitt i denna halvt övergivna by, finns ett hopp och en plats där människor samlas!

I söndags så bjöd bröderna Johan, Mats och Robin Eriksson (alltså; The Band Of Brothers) på en stor blandning av låtar. Med som gäst på scenen fanns även Thomas Granestad. I söndags fick gästerna dessutom uppleva ett extra gästframträdande! Martin Almgren var på plats och vad kunde då bli bättre än att även han bjöd på några låtar?!  

Så sträck på er alla ljusnarsbergare och var stolta över vår ”by”! Vi har något som många andra inte har – levande musik! Hur många orter kan locka med det? Finns det musik så finns det hopp!

Text: Anna-Lena Didic´

Foto: Linnea Didic´

2 kommentarer till Musik sprider glädje i Kopparberg