News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Möt Kopparbergarn LIVE

Möt Kopparbergarn LIVE!

2019-04-29

Den första maj, som vanligtvis är en dag utan tidningar, vänder Kopparbergarn, så att säga på steken, och går i stället ut för att träffa våra läsare ansikte mot ansikte.

Alla intresserade har då möjlighet att träffa Kopparbergarn – eller åtminstone dem, som en gång skapade nättidningen som bär hans namn. Björn Öringbäck och Inger Aftonljus och eventuellt andra medarbetare kommer att finnas tillgängliga i ICA-hallens Foajé mellan 11:00 0ch 13:00 denna dag.

Vi finns på plats för att ta emot tips och synpunkter som kan göra Kopparbergarn ännu bättre, och från vår sida kan vi ge tips om hur ni själva kan bidra till innehållet i nättidningen.

Vi tar gärna emot nya annonsörer som gör det möjligt för oss att bidra till uppmuntran och utveckling för barn och ungdomar, samt trivselåtgärder för kommunens äldre. Vi tar också gärna emot tips om personer som kan vara värda att få Kopparbergarns stipendier och hedersutmärkelser.

Kopparbergarn drivs ju numera av en förening, och alla gamla och nya medlemmar är välkomna. Medlemskapet kostar blygsamma 50 kronor per enskild medlem och år, medan 100 kronor räcker till en hel familj. Alla medlemmar får också en liten välkomstpresent, som kan hämtas vid våra kontaktträffar, av vilka den här är den första.
Medlemsintäkterna ger oss möjlighet att bedriva produktionen av Kopparbergarn, medan alla annonspengar går åt till verksamheten bland unga och äldre.

Det går naturligtvis att lösa medlemskap ”på plats” och vi tar numera även emot betalning via Swish på mobilnummer 1236494942

Välkommna!

 

1 kommentar till Möt Kopparbergarn LIVE

  • B & I

    Tack för trevligt möte i dag, onsdag.
    Inger visade hur hon skriver med två pennor samtidigt.
    En rättvänd (normal) text och en spegelvänd. Hur kan hon?
    Något för att visa på YouTube?????