News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Mors dag med tårta och trivsel

Mors dag med tårta och trivsel

17-05-11
smörgåstårta

Nu är det dags för Mors Dag & Smörgåstårta på Källmans sommarcafé hos Ingela Bornström och Rose-Marie Lindström i Östra Kumlan. Öppet: 12.00-17.00

budapest

Jag har provsmakat och fotograferat både laxtårtan och budapestbakverket i förväg (på budapestbakelsens dag) och bakverken smälte som väntat på tungan.

ingela-650x434

Här planerar Ingela och Rose-Marie Morsdagsdagen och jag får reda på att om vädrets makter skulle svika finns det fr.o.m. i år fler sittplatser inomhus. Förutom timmerstugan är även boningshuset rustat för morsdagsfirande gäster, där även ett loppis skall bidraga till trevnaden.

Sommarcaféet kommer givetvis vara öppet även under ”Kulturglimtar” och därefter under alla vidare helger i juli och detta kombineras med loppis och växlande utställningar. Alltid: 12.00-17.00
Först ute är Brittmarie Zaunschrimm (7, 8 och 9/7) med akvareller, därefter Eva Wikman, glas och Stina Sahlin-Merce, tovat (14, 15 och 16/7), sedan (21, 22, och 23/7) Per Erik Nilsson (PEN AT WORK) med fotografier, till sist men inte minst Hans Larsson med sina bilder på mossiga bilar etc.(28, 29 och 30/7).

Trevlig sommar!

Text och foto: Monika Käller

1 kommentar till Mors dag med tårta och trivsel