News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Med konsert i sikte!

Med konsert i sikte!

16-09-24
I två dagar har elever och lärare från Kulturskolan i Ljusnarsberg, haft kör– och orkesterläger i Lövåsen utanför Lindesberg. Målet (förutom att ha roligt tillsammans) var att träna inför en konsert som ska ges för världens barn.
Konserten kommer att vara den 6 oktober i Ljusnarsbergs kyrka.

konsert1

Kör och orkester tillsammans.

Tid för övning och utveckling

Johan Fuxin är en av lärarna på lägret. Han jobbar på Kyrkbacksskolan i Kopparberg för tredje året och är med på lägret för tredje gången. Han undervisar i musik i åk. 6-9 och ger lektioner i gitarr, trummor och elbas. Det roligaste med lägret tycker han är att man får mycket tid att öva och att eleverna utvecklas. Han tycker också att det är roligt att se sina elever i ett annat sammanhang och att alla spelar tillsammans.
En elev som varit på lägret fler gånger än Johan, är Oscar Harju som går i åk. 9. Han har varit på lägret fem gånger. Oscar spelar fiol och cello. Han tycker att det roligaste med lägret är att man får spela mycket.
Nell Lönnström går i åk. 4 och är på lägret för första gången. Hon tycker att det är väldigt roligt och att det roligaste är att man slipper lämna in mobilen!!!

konsert2

Lärarna grillar hamburgare.

konsert3

Ett dopp i sjön i pausen.

konsert4

När alla sover och ingen hör, sätter sig nallen vid pianot!

Text och bild: Linnea Didic´

2 kommentarer till Med konsert i sikte!