News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Ljusnarsbergspensionärer på revyresa med PRO

Ljusnarsbergspensionärer på revyresa med PRO

16-01-09
CIMG2703

På trettondagen, då dom flesta tar igen sig, köade massor av pigga pensionärer vid busshållplatserna mellan Bångbro och Grängesberg för att komma med till en eftermiddagsföreställning av Borlänge lokalrevy.Bussen fylldes till sista plats och dessvärre måste några stanna hemma. Det visar att resorna är omtyckta och det gäller att anmäla sig fortast möjligt. Tänk på det när nya resor kommer. Det kommer minst en varje månad framöver och det blir lite av först till kvarn.

CIMG2706

Efter framkomsten till den den gamla anrika Maximteatern hade vaktmästaren ordnat med en kopp kaffe i väntan på att ta plats. PRO hade bokat hela läktaren för att ha den bästa utsikten.

CIMG2704

Bengan delade ut biljetter med samma ackuratess som han tidigare sålt lotter på bussen.

CIMG2708

Så var timmen slagen och ridån gick upp för en två och en halv timmes show endast avbruten av en paus där vi bara hade att sätta oss vid dukade och reserverade bord och intaga kaffe och doppa.

CIMG2726

Det var många dråpliga sketcher som framfördes. både lokala och rikstäckande och som sig bör lite bensprattel och även sång.

CIMG2727

Den sketch som drog de största applåderna var något som kallades Fylltratten.

CIMG2733

När alla samlats efteråt för att börja hemfärden, hördes bara positiva omdömen. Kanske kunde en del tillskrivas att någon bjöd på lite choklad under hemresan. Anders rattade oss hem snabbt och behändigt och vi var återbördade i god tid till kvällen. Nu är det bara att vänta på nästa.

Sett och hört under resan: Leif i Nittkvarn

1 kommentar till Ljusnarsbergspensionärer på revyresa med PRO

  • Inger Aftonljus

    Trevlig resa och synd att vi måste säga ifrån. Men så är det, när skorna inte går på den skadade tån.