News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Läslovskickoff

Läslovskickoff

19-10-28

På Blå Soffan under ICA hade skolan läslovskickoff. Höstlovet heter ju så numera och kickoffen hade förstås Halloween som tema. Det framgick med tydlighet redan av väggens vimplar.

Det var både pyssel och dans och många kom, så det blev riktigt mystrångt i lokalen. Här fick man möjlighet att träffas och prata och eleverna se fram emot en veckas skollov.

Linnéa uppträdde med sin dansgrupp. Det är fart och hålligång under Linnéas ledning och tjejerna kan både steg och armrörelser vid det här laget.

Natalie Peart hade hand om ansiktsmålningen. Här målar hon Malva Eriksson. Man kan inte riktigt se vad det ska bli, men troligt är, att det blir något som passar temat för kvällen. Inget otäckt spöke i alla fall va? Barnen fick stå i kö för att målas och kön bara växte under kvällen. Alla ville tydligen målas. De vet ju att det blir bra, när Natalie håller i penseln.

Vid pysselbordet var Pernilla Kempegård i färd med att skulptera pumpafärgade paprikor tillsammans med dottern Adele. Lite mindre att karva i och passar nog lagom för ett värmeljus. Vassa tänder ska det vara och trekantiga ögon precis som på de stora pumporna. Adele ser ut att ha fattat det där med rätt grepp om verktyget och hela hållningen visar på koncentration.

Uppgifter och foto: Sture Ekmark

1 kommentar till Läslovskickoff

  • Wilfriede (Frida) Sandberg

    Det där ser ju kul ut och jag tror säkert att alla hade roligt. Det fanns inte när jag gick i skolan