News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Längtan till normaltid

Längtan till normaltid

2021-05-04

Nu kan jag inte hålla mig längre, jag måste lufta min längtan. Längtan till vadå kan man undra? Jo alla som trott, att vi som är inblandade i vår resegrupp har lagt av, behöver inte vara oroliga. Vi finns fortfarande och ser framtiden an med uppkavlade ärmar.

Lite overkligt kanske nån tycker, men som urbota optimist ser jag ljuset i tunneln, och vill inte vänta så mycket längre. Planeringen är långt framskriden. Det är bara att trycka på startknappen.

Detta ligger naturligtvis ett par månader fram i tiden, och naturligtvis för bara dem som har fått två doser och ett par veckor efteråt. Vi tillhör ju den äldre gruppen, så det borde inte vara nåt problem.

Hoppas att Ni inte tröttnat på reseäventyr under den här ofrivilliga perioden av overksamhet. Alla kanske inte tycker som jag, att det skulle vara trevligt att åka ut för att fika och träffs som förr, men jag fortsätter så hörs vi. Ni får gärna ge en liten vink när Ni ser oss på byn.

hälsar resekommittén genom
Leif i Nittkvarn

1 kommentar till Längtan till normaltid

  • Wilfriede (Frida) Sandberg

    var inte ivrig Leif, suget på bussresor kommer säkert att vara ännu högre än tidigare pga det långa uppehållet. Alla sitter säkert och håller tummarna att det b lir snart