News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kulturskolans Julkonsert

Kulturskolans Julkonsert

16-12-07
Stjärnklart över Kopparberg!
Ni som befann er i Örebro i söndags kunde se och höra Ljusnarsbergsbon Linus Andersson göra ett otroligt proffsigt och bra framträdande på ”O Helga Natt” scenen. Vilken stjärna!
Årets lokalartist, Amanda Ekberg, är ju från grannkommunen Lindesberg, och även hon gjorde ett fantastiskt framträdande – en ny jazzstjärna är född!
O Helga Natt-konserten sänds som bekant på tv på julafton, men tyvärr brukar inte lokalartisterna komma med i denna sändning. Jättetråkigt för er som missade våra lokala stora stjärnor!

konsert-didic

I måndagskväll höll Kulturskolan i Ljusnarsberg sin årliga julkonsert i Ljusnarsbergs kyrka och även där tindrade stjärnorna i takt med varandra! Vilken fantastisk konsert! Solister, orkestrar, sång och musikgrupper och en musikblandning som heter duga! Gamla klassiska jullåtar blandades med helt nya, här bjöds på allt från barock till blues och pop!
Vilken fin konsert skolans lärare har satt samman och vilka otroligt duktiga elever det finns! Tack för alla tindrande stjärnor i den kalla vinterkvällen!
För den som vill höra de sjungande stjärnorna från Kulturskolan, ges en ny chans den 12 december kl. 18.30. Då är det luciafirande i Hörkens kyrka.
Anna-Lena Didic’

Foto: Beni Didic’

1 kommentar till Kulturskolans Julkonsert

  • Frida Sandberg

    Jag önskade att jag vore en amöba så jag kunde dela mej på allt fint som har erbjudits på olika håll på sistone