News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarns Medarbetarfest

Kopparbergarns Medarbetarfest

2019-12-12

Vi, som i det här fallet betyder Kopparbergarns styrelsemedlemmar, samt ett antal flitiga skribenter brukar samlas till en ”firmafest” en gång om året. I år genomfördes den i tingshuset den tionde december.

Om ordet firmafest eventuellt skulle föra läsarnas tankar till sjöslagsliknande tillställningar med orgier i mat och dryck, högljudda röster samt diverse handlingar som brukar ångras tillsammans med baksmällan efteråt, så vill vi på en gång tydliggöra att någon sådan fest var det inte.

Mat förekom visserligen i form av välkomponerade jultallrikar från Bångbro Herrgård, och därtill inmundigades en hel del julmust, såväl sockerfri som den vanliga sorten, samt därutöver lite Lokavatten, kaffe och/eller te.

Eftersom det handlar om en ganska brokig grupp människor med Kopparbergarn som gemensamt intresse, så blev det i alla fall en glad och livad kväll. Och särskilt gladde det oss alla att i samband med festen dela ut ett par utmärkelser.

För det första fick kvällens hedersgäst, Linnéa Didic` ta emot Kopparbergarns Ungdomsstipendium för att ytterligare utveckla sina kreativa talanger, främst inom musik och dans, och för sitt engagemang och ledarskap i arbetet med kulturskolans dansgrupper.

Även Sture Ekmark fick ta emot en utmärkelse i form av en ”Kopparbergare”, en keramikfigur med Roland Lagers unika tolkning av vår logga. För Stures del motiverades valet med att han är vår i särklass flitigaste reporter, och därtill den allra första, som förutom Kopparbergarns grundare, Inger Aftonljus och Björn Öringbäck, bidrog till Kopparbergarns innehåll.

Tomten hade i dessa stundande juletider inte möjlighet att själv närvara, så Inger  fick ta på sig uppgiften att dela ut en liten julklapp till var och en av de närvarande.

Text och foto: Björn Öringbäck

 

1 kommentar till Kopparbergarns Medarbetarfest