News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarns medarbetarfest

Kopparbergarns medarbetarfest

2021-12-16

Kopparbergarns medarbetarskara är en brokig samling människor, som finner glädje i att på olika sätt bidra till föreningens verksamhet. Utan alla dessa frivilliga arbetsinsatser skulle det inte bli några artiklar i nättidningen, och utan innehåll, skulle det inte bli några läsare. Utan läsare skulle vi inte få några annonsörer och utan annonsörer skulle vi inte få in några pengar. Utan pengar skulle vi inte kunna dela ut stipendier till framåtsträvande ungdomar och inte några extra trivselpengar till de gamla.

Fastän Kopparbergarns medarbetare inte får någon ekonomisk ersättning för sitt arbete, så är de ju ändå värda en uppskattning, och i december brukar styrelsen bjuda in ett antal skribenter till en gemensam träff med julinspirerad förtäring, och så skedde även i år.

Denna gång träffades vi i Tingshusets kafferum och där serverades julsmörgås från Bångbro Herrgård samt julmust eller vatten, en liten efterrätt samt kaffe och pepparkaka. Allt inmundigades under gemytlig samvaro.

Tomten kom inte på besök, men de närvarande fick varsin vacker väggkalender med bilder från spektakulära platser i världen.

Förutom de kalendrar som delades ut på mötet, går andra till annonsörer och sponsorer. Utöver dessa finns ett mindre antal reserverade för gamla och nya medlemmar, som kan hämta ett exemplar på Julloppiset bakom Zaras pizzeria.

Text: Björn Öringbäck

Foto: Inger Aftonljus, Thyra Lundell

5 kommentarer till Kopparbergarns medarbetarfest

 • Benny C

  Jag har några inne på loppisen men vi har öppet sista dagen för året söndag men jag tar med dom hem om någon känner sig manad att bli medlem eller bara behöver en påminnelse att vi finns och vilka dagar julen infaller nästa år 😉

 • Stockholmare

  Kanske kan ni ta upp beställningar i förväg.
  Eller kanske ni kan göra en digital kalender som kostar ett medlemsskap med inloggning. När medlemskapet är betalt så får man en länk.

 • Stockholmare

  Hej
  Om ni år 2023 gör en almanacka med bilder från Ljusnarsberg med omnejd så ska jag köpa en.

 • Wilfriede (Frida) Sandberg

  Tack för den vackra almanackan jag fick den värdesetts verkligen av mig