News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Kopparbergarn behöver hjälp!

Kopparbergarn behöver hjälp!

2023-07-28

Kopparberg och Ljusnarsberg med omnejd har ett mycket engagerat samhälle tack vare föreningar, privatpersoner och andra aktörer. Det händer jämt och ständigt något i bygden; konserter, tävlingar, uppträdanden, festival, firande och mycket mer. Vi i Kopparbergarn vill skriva om allt positivt som händer i vårt närområde. Men idag är vi för få för att hinna med allt som händer. Vi söker därför efter fler fritidsreportrar! En fritidsreporter är en reporter som inte behöver någon bakgrund som journalist, sekreterare eller liknande, utan skriver för egen förmåga ett eget (eller tillsammans med andra) reportage och kompletterar med några bilder. Man väljer precis hur många reportage man vill göra, och man får välja själv hur mycket tid och energi man vill lägga på sina reportage. De enda kraven som finns är att inte skriva något negativt om något eller skriva om ett politiskt parti eller liknande. Inskickade reportage kommer att granskas av oss i redaktionen. Så den som är orolig för sin stavning behöver inte vara detta, vi hjälper till!               

För den som vill, kommer det finnas ett tillfälle senare i höst att få mer information om hur man lägger upp reportage själv och få lite tips. Detta är dock inget obligatoriskt, utan frivilligt för den som vill. Är DU intresserad eller vill DU veta mer? Skicka ett mail till rickard@kopparbergarn.se (Rickard Didić). Den som anmäler sig som fritidsreporter kommer att registreras i en intern lista i Kopparbergarn. När det kommer in tips på en händelse i bygden, så skickar vi ut en förfrågan till våra fritidsreportrar om någon kan tänka sig att göra ett reportage om händelsen.

Kopparbergarn söker för tillfället även en valberedare och en revisor, samt en revisorssuppleant (ersättare). Idag finns endast en valberedare för Kopparbergarn, men det behövs två, för att kunna bolla idéer med varandra.

En revisor är en viktig del för att Kopparbergarn ska kunna fortsätta sin verksamhet. Det måste finnas en person som granskar det vi gör i Kopparbergarn. Har du ingen tidigare erfarenhet, men känner dig intresserad, anmäl ditt intresse så kan vi komma på en lösning för hur du ska känna dig varm i kläderna som revisor. Känner DU att du kan vara valberedare eller en revisor? Tveka inte att höra av dig till rickard@kopparbergarn.se (Rickard Didić) för mer information. 

Kom ihåg att Kopparbergarn är en ideell nättidning och förening, alla som på något sätt medverkar gör detta på sin fritid och utan ersättning. Men vi vill gärna hålla vår nättidning levande och därför söker vi med ljus och lykta efter fler krafter!

 

//Rickard Didić, ordf. Kopparbergarn

1 kommentar till Kopparbergarn behöver hjälp!

  • Stockholmare

    Jag läser ofta Kopparbergaren, men bor ju långt bort, i storstan, så jag kan inte vara till så stor hjälp rent praktiskt. Men jag släktforskar och har hittat koppling till Kopparberg med omnejd.