News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

”Kom och våga sjung”-kör

”Kom och våga sjung”-kör

17-10-28
I vårt vackra Församlingshem vågar vi sjunga. Jag kom med för två år sedan och vågar mycket mera nu än då.

kor1

Viveka är en mycket inspirerande körledare även för oss som inte är i den ”riktiga kyrkokören”.

Jag var rädd för att ta höga toner när jag sjöng tillsammans med andra, trodde att jag gör bort mig om jag sjunger fel och inte hör det. Och kanske jag gör det, men i två år har jag vant mig med tanken, att det gör inget.

kor2

Vi sjunger många olika sortens sånger, inte bara kyrkligt. Dock när vi kommer närmare julen, då blir sångerna juliga. Det känns festligt att vara med och sjunga i Ljusnarsbergs kyrka och Hörkens kyrka, fast man inte är så duktig. Det är trevligt och när vi i kören trivs, tycker publiken om oss.

kor3

Lite pratar vi om andra saker också, men inte mycket. Vi håller oss väl till sång, det är därför vi samlas varje torsdag klockan 17.30 – 18.30

kor4

Konstigt att nånting så allvarlig kan vara så kul!

kor5

Vi är en bra grupp och det finns plats för flera.

Text och foto: Minna Roselli

1 kommentar till ”Kom och våga sjung”-kör