News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Klotter

Klotter

2020-04-17

Kopparbergarn brukar ju försöka skriva hur positivt det är att bo i Ljusnarsberg, men den här gången uppmärksammar vi en liten motvikt.


Bild ur Linde Kultur

I motsats till eleverna i Lindesberg, som dekorerar fula väggar, klottrar någon/några på diverse ställen i Kopparberg. Samma natt som branden blev en bilverkstad på Wallmovägen nerklottrad och tidigare blev transformatorn mitt emot verkstaden nerklottrad. 

Det här klottret är fult och kräver en ordentlig insats för ägarna att sanera eländet. Eftersom klottret är bara kladd, har vi på Kopparbergarn strukit ut det ytterligare, så inga ska kunna stoltsera med, att det är deras taggar.

Kopparbergsbilder: Sture Ekmark

2 kommentarer till Klotter

 • Lennart Eriksson.

  Det är ju helt sjukt vad dessa vandaler kladdar i hela samhället.
  Störst är SBC och Keso och flera nya aktörer har dykt upp.
  Vem som skall ansvara för att dessa avslöjas kanske kommunen??
  Vi har vårt vackra Rydbergsdal som hela sträckan är nerkladdad.

 • b

  Kanske dags att sätta upp lite viltkameror lite varstans i kommunen. Kanske någon eller några jägare kan sätta upp några för att se vilka djur som rör sig i samhället. Har funderat på det några gånger för det är samma sk. taggar ihela byn kolla vid tex nya utegymet och även på varningsskyltar. Kanske dom som säljer färg i byn behöver kolla leg när någon köper sprejfärg.
  Kom igen nu alla som har viltkameror kolla hur många rådjur och rävar det smyger omkring. Tänk bara på att ätta upp skyltar om att viltkameror finns i området 😉