News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Jerusalema Challenge Ljusnarsberg

Jerusalema Challenge Ljusnarsberg

2021-04-05
Elin Hector från Folkets Trädgård Ställdalen satt en kväll och funderade över den häftiga Jerusalema Challenge, som hade dykt upp i hennes flöde.

Det visade sig vara en utmaning som tog fart i Angola. Det hela går ut på att visa glädje och samhörighet under denna dystra pandemi. Man gör det genom att dansa en specifik dans och filma in sig.

Elin kände på sig, att vi i Ljusnarsberg skulle kunna bidra med något riktigt bra härifrån. Genast kontaktade hon mig (Linnea Didic) och Mimmi Amberntsson. Vi träffades dagen efter, pratade igenom lite kort och bestämde oss, för att genomföra denna roliga dansutmaning.

Och visst blev det dans i Folkets Trädgård.

Man kan till och med dansa sittande.

Vi har dansat inne i små grupper

och ute på skolgården.

Det går bra att röra sig till och med under en tur i skogen?

I tre veckor har allmänheten bidragit med sina dansklipp och sedan har jag redigerat ihop denna film fylld med glädje och dans. Idag publicerades videon och vi hoppas att den får er på bra humör och fyller er med ny energi. Det har varit superroligt att arbeta med dessa filmklipp och vi är så tacksamma över alla som bidragit på sitt sätt.

Text: Linnea Didic
Foton: Linnea, Elin och Bernhard Hector och Mimmi

2 kommentarer till Jerusalema Challenge Ljusnarsberg

  • Inga Jeppsson

    En ooooooootrolig bra film -fantastist sammansatt -tack

  • Inger Aftonljus

    Videon är verkligen sevärd och gav glädje och trivsel under morgonens inlägg denna dag med snö på marken. Tack Linnea för ditt engagemang.