News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Invigning av utegymet

Invigning av utegymet

19-08-11
Utegymet i Rydbergsdal blev färdigt redan i slutet av juni, men invigning var bestämt till Kopparbergsfestivalen, som pågår under helgen.

På scenen under invigningen stod Blosom Tainton, som tagit sig hit från Gotland och det var ett riktigt celebert besök. Blossom är född i Stockholm och är både sångerska och dansare. Hon vann Melodifestivalen 2002 som medlem av Afro-Dite och hon är verksam som personlig tränare. Hon har givit ut en träningsvideo och tidningen Blossom Magazine.

Blossom presenterade Linea Didic’, som hade sina unga dansare på scenen.

De är i åtta-årsåldern och dem har hon tränat under sommaren. De är riktigt duktiga.

Trots att många redan har använt gymet, som ligger bra till i ett område där folk promenerar och med bra belysning, var det lite högtidligt med invigningen.

De som klippte bandet var vår nya socialchef Marie-Louise Forsberg Fransson och världsmästaren i styrkelyft Emma Pettersson från Örebro. Så nu är det bara, att ta en paus på promenaden och fortsätta träna på området.

Det var fler aktiviteter på gång i området för Sommercampen.

Livscoachen Isabella Almeteg var där och sålde sina produkter tillsammans med maken Dennis. Det var allt ifrån varmkorv med bröd och kaffe med godbitar till smoothies, chiapudding och frukt. Dessutom både Festis och läsk.

MKK hade satt upp ett tält där man kunde köra rally på datorer. Avåkningar blir det gott om.

Sparbanken var där med ett fotbollsmål där man fick skjuta straffar på lodjuret och vinna ett pris. Här blev det mål! Visst ser den lite snopen ut målvakten.

PRO:are var där och krängde lotter. De passar på minsann att synas där det finns folk.

Text och foto: Sture Ekmark

2 kommentarer till Invigning av utegymet