News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Hur det gick till, när Ralf Nielsen tilldelades sin”Kopparbergare”

Hur det gick till, när Ralf Nielsen tilldelades sin”Kopparbergare”

16-11-04
DSC05818

Det var en gråmulen oktoberdag efter en resa med ett hundratal Junisbarn till Boda Borg, lek – och äventyrshusen i Karlskoga.

DSC05796

Där överraskades Ralf av ”kopparbergarns” utsända Monika Käller med den lilla fina keramikfiguren, som är framtagen av konstnären Roland Lager i Rällså.

kopparbergarn
De är alla lite olika klädda

Att Ralf Nielsen skulle ha en ”Kopparbergare”, stod länge klart för nättidningens styrelse och detta för hans mångåriga och engagerade arbete för Ljusnarsbergs barn inom ”Junis” i såväl Kopparberg som i Ställdalen som i Bångbro. Det är också med glädje som Kopparbergarn stödjer arbetet med barnen, genom att ge ett ekonomiskt bidrag till Boda Borg-resan.

DSC05786

Ralf är alltid nära barnen, lyssnar, ger goda råd, arrangerar upplevelser så som här på bilderna från dagen på Boda Borg under höstlovet.

Text och foto: Monika Käller (förutom Kopparbergarn)

2 kommentarer till Hur det gick till, när Ralf Nielsen tilldelades sin”Kopparbergare”

 • Ralf Nielsen

  Jag tackar jätte mycke för den fina ”gubbe” som jag fick från Kopparbergarn, den är väldigt lik och det tar jag som en komplimang.
  Det är inte svårt att göra någorlunda bra aktiviteter när man gör saker som man gillar att göra och man får så otroligt mycke tillbaka från alla dessa barn.
  Under dom två åren som har gått sen jag beslutade mig för att fortsätta och öka upp Junis så har vi träffat så många barn/ ungdomar som sen antingen finns kvar inom kommunen eller flyttat för att starta upp sina liv på andra platser i landet.
  Jag vill igen tacka från oss på Junis för allt stöd vi får från Kopparbergarn och vi hoppas på att vi kan göra något för er någon dag.

 • Frida Sandberg

  Bodaborg är jättekul och grattis Ralf