News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Här köper du dina Majblommor

Här köper du dina Majblommor Blombutikerna stängda för i år.

2021-04-15
Nu har vi fått länkarna till de ställen där du kan beställa och köpa majblommor.

Rickard Didić har skickat länkar till tre blombutiker för årets försäljning av Majblomman. Det inte är Majblomman för 2021 som man kan köpa i webbshopparna, utan att det är förra årets majblomma, den rosa-röda, som man kan köpa.

2021 års majblomma har zebra- och tigerrandiga kronblad och tunn tyllbotten. Axel 13, Hana 10 och Mohammed 12 har tillsammans tagit fram den kanske mest spektakulära blomman i Majblommans 114-åriga historia. 2021-års majblomma, den zebra- och tigerrandiga, kan än så länge endast köpa digitalt på Majblommans Riksförbunds hemsida. När man köper den blomman, får man bara ett digitalt gåvobevis med den här majblomman som man t.ex. kan skriva ut. Men Riksförbundet kommer att ta fram en mindre antal exemplar av 2021-års majblomma till samlare o.s.v. Det finns en intresseanmälnings-blankett på Riksförbundets hemsida, där man kan fylla i om man skulle vara intresserad av att köpa 2021-års majblomma fysiskt.

Den rosa blomma som säljs här, 2020-års, kan du beställa under dessa länkar.

Ailis Blombutik: 

Klaras Blombutik: 

Julias Blombutik: 

Den som vill handla går in på en av länkarna och lägger i de produkter man vill köpa i varukorgen. Därefter trycker man på ”Beställ” och fyller i sina uppgifter, så att produkterna ska kunna skickas hem till köparen. Man kan välja om man vill betala med Swish eller kort.

Inger Aftonljus

3 kommentarer till Här köper du dina Majblommor