News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Hammarbackens café

Hammarbackens café

19-07-08
På lördagen hade jag en plan att åka till Hammarbacken och ta en fika, men jag kom förtidigt så de hade inte öppnat än. Trots att jag var tidig kom Anna-Britta ner och öppnade för mig och såg till att jag fick kaffe och två leverpastejsmörgåsar.

Då vi satt där och fikade, kom hennes två kompanjoner Linnea och Dagny och samtalet var i full gång.

Efter att vi suttit och pratat en stund gick Dagny upp till den plats hon trivs bäst på, i köket. Där gjorde hon en utsökt ägg- och ansjovismacka, som hon bjöd mig på.

Innan jag åkte hem, tog jag en titt på anslagstavlan som stod där.

Den visade, att Benny Collin ska ha auktion där söndagen den 28/7.

Text och foto: Sture Ekmark

1 kommentar till Hammarbackens café

  • Anna.B Forslund

    Tack själv Sture för att du besökte oss,och hjälpte oss bära in grejor som vi inhandlat på LÅDAN! Alltid lika trevligt när ni från KOPPARBERGARN kommer på besök! Som sagt så har BENNYS ALLTJÄNST sin årligen återkommande auktion här på HAMMARBACKEN SÖNDAGEN DEN 28 JULI med visning kl 10.00 och auktionen startar kl 11.00. SKOGSKAFÉT öppet hela dagen med DAGNYS goda smörgåsar, nygräddade våfflor, kaffebröd m.m. KORVGUBBARNA säljer BULLENS GODA KORV. VI SÄLJER FISKEKORT året om till våra sjöar och tjärnar här på HAMMARBACKSKOGEN. Varmt välkomna till vår oas i skogen. HAMMARBACKENS HEMBYGDSFÖRENING ORDF Anna.B Forslund