News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Halloween på Solstickan

Halloween på Solstickan

15-11-03

halloween3

På dagligverksamheten Solstickan var det livat värre när personal och brukare firade Halloween. Alla var utstyrda till häxor, sjörövare och sagofigurer, allt efter eget val.

– Det dök upp en idé bara, säger Ramona Hart, som arbetar på Solstickan. Vi ville göra något kul med brukarna, och dessutom passade det bra att ordna lite festligt för Gunilla Jonasson, som gjorde sin sista arbetsdag på Solstickan innan hon går vidare till annat jobb i kommunen.

halloween5

halloween1

Vi gjorde en häxtipspromenad och en häxbuffé med ”slem” och ”blod” och en bål med avhuggna händer i form av latexhandskar, och så hade vi disco med dans.

halloween2

halloween4

Hela arrangemanget blev väldigt uppskattat och vi från Solstickan vill i vår tur ge en eloge till boendena, som ställde upp för att brukarnas utstyrsel skulle bli så bra!

Text: Björn Öringbäck
Foto: Sture Ekmark

3 kommentarer till Halloween på Solstickan

 • margareta emnegard

  Hej,
  Med glädje tagit del av reportaget, det är med stolthet jag förestår denna fina verksamhet. Entusiasmen i vad ni företar går inte att ta miste på och den positiva känslan sprider sig som ringar på vatten.
  Margareta Emnegard

 • Åsa Isaksson

  Ni hade det säkert mycket roligt, personalen bjuder verkligen på sig själva, synd att man inte var med, kramar från Åsa som just nu är i Skåne

 • Frida Sandberg

  jätteroligt!