News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Gotlandsdrömmar

Treskillingen starten på PRO s Gotlandsdrömmar

2018-12-07


På tisdagskvällen samlades drygt ett trettiotal intresserade pensionärer för att deltaga i informationen kring den längsta resa som gjorts på länge. Det hade kommit önskemål i somras att försöka göra en resa till Gotland. Nu hade resekommitten satt ihop lite information om Gotland och nu skulle det testas om det var så stort intresse att det skulle kunna bli verklighet.


Under tiden som kaffe och duppa intogs berättades om olika saker som rörde Gotland.

Christer berättade om olika saker och ställen. Frågan om att göra en cirkel och fördjupa oss i Gotland mottogs också positivt och det beslöts att ordna en sådan efter alla helger. En annan sak som också blev aktuell var att de som vill följa med är medvetna att anmälan är bindande och eftersom hotellet vill ha ett förskott för att vara säkra på att vi kommer får var och en betala in en del för att det skall gå i lås. Resekomitten har kommit fram till att resan kommer att kosta 5.500 kronor inklusive allt Hur det går till att betala återkommer vi med. Allt detta förutsätter att att bussen blir fylld och det innebär femtio stycken deltagare och det verkar inte vara omöjligt att så blir fallet. Tider om cirkel och plats kommer senare Med denna informationsafton ringande i öronen kunde alla återvända hem till sitt.
Text o foto Leif i Nittkvarn

1 kommentar till Gotlandsdrömmar

  • Frida Sandberg

    Lycka till med resan. Har hart varit till Gotland med PRO för ganska många års sedan och det var verkligen värt priset! Och så önskar jag er alla fint väder