News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Gåbingo

Gåbingo

2020-06-08
Hej alla Kopparbergarns läsare!

Här kommer en liten rapport från premiären av PRO:s gåbingo söndagen den 6 juni 2020.
Bingogeneralen Bengan meddelar att 36 st tappra själar gav sig ut på ”byn” för att leta bingonummer. Nåja det kanske inte var så svårt att hitta dem eftersom man fick en beskrivning om, var de var att finna.

Startpunkten var som vanligt, när det gäller PRO och evenemang, vid Esters Kiosk där man för det fashionabla priset av endast 20 kr kunde köpa en bingobricka och då fick man även låna underlägg och penna så avprickandet skulle gå smidigt.

Efter att besökt, för PRO:are viktiga punkter där numren var uppsatta, anslagstavlan vid antikaffären, Fonus, apoteket och baksidan av ICA kom vi tillbaka till utgångspunkten där brickorna rättades och eventuella vinster utdelades. Alla med minst en rad fick vinst och vi som inte vann kunde liksom vinnarna naturligtvis stoppa in handen i kiosken och där finna en välsmakande och doftande kopp kaffe med tillhörande kaka, i mitt fall sockerkaka. Serverade gjorde Sune och Inga-Lisa.

Varje söndag hela sommaren är alla välkomna att ta en liten promenad i centrala Kopparberg och det börjar kl 10 och slutar tidigast kl 12.

 

Text Benny Collin efter Bengans uppgifter. Foto Benny Collin och Bengan Andersson

2 kommentarer till Gåbingo