News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Fredagsbowling

Fredagsbowling

2022-03-07
Hej igen alla Kopparbergarns läsare!
Som jag tidigare nämnt pågår massor av aktiviteter hos PRO Kopparberg. Denna gång en vill jag visa er vad som pågår på fredagseftermiddagar, nu när boulebanan troligen är att betrakta som isbana, med tanke på hur vintern sett ut.

Bowling är det som gäller för många, men även de som inte spelade själva verkade ha roligt bara av att vara tjattrande 🙂 åskådare. Här kommer en liten bildkavalkad.
Det första som möter oss när vi kom in, kanske lite sent eftersom vi träffade pratglada personer på väg dit, var Bengan vid ett bord med lotter både PRO skraplott men också en lottring där vinsten naturligtvis var PRO lotter. Vet inte om kommersen var god, men många hade samlats kring det bordet.

För den fashionabla summan av 55 kr fick undertecknad, men även övriga medlemmar, spela 2 serier och de som ville kunde för dubbla summan spela 4 serier.
För egen del finns mycket att utveckla, men många duktiga spelare såg vi och X här och där i protokollen vilket betyder att man slagit ner alla käglor samtidigt sk. strike.

Några stilstudiebilder kommer här men även lite bilder på ”åskådarna”.

Så välkomna alla pensionärer på fredagseftermiddagarna. Det börjar 14.30 och pågår ca 2 timmar.
Tyvärr tror jag att regeln som säger att du måste vara vaccinerad för att få delta vid våra aktiviteter fortfarande gäller, men kolla i kommentarerna om någon med vetskap ändrar på detta.

På förekommen anledning och på mitt dåliga minne vill jag påtala, att i mitt förra reportage om onsdagsaktiviteten gäller att KBK är den som står för hallen för vår räkning och för den mesta utrustningen.

Många bilder blev det då jag provade fota med en funktion som gör det möjligt att ta bilder i streck, ca 250 bilder som jag kanske sätter ihop till ett bildspel och lägger på Youtube med det meddelas här i så fall.
Var rädda om er och ha de tills vi hörs/syns igen.

Text och bilder Benny Collin

1 kommentar till Fredagsbowling