News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

En överraskning för Natalie!

En överraskning för Natalie!

2022-07-31

Det sista mötet inför Summercamp, hölls idag söndag, med involverade föreningar. Som vanligt höll Natalie Peart i trådarna och det är mycket fixande och ”trixande” hit och dit för att allt ska fungera. Men vid mötets slut fick Natalie en överraskning!

Som vi alla vet är Natalie Peart och Gunilla Råstock de drivande krafterna vid så gott som alla evenemang i Kopparberg! Det är så att säga de som får saker att hända!
Bl.a. hade det aldrig blivit något midsommarfirande i Kopparberg om inte dessa två hade sett till att det blev av! Detta är vi ljusnarsbergare mycket tacksamma över!

Nu tycker Kopparbergarn att vi bör uppmärksamma detta! Kopparbergarn har två ”figurer” att dela ut till de personer som gör något särskilt för vår bygd, en ”kopparbergare” och en ”kopparbergska”. Kopparbergskan är tillverkad av Lillemor Israelsson. En sådan ”figur” förärades nu en överraskad Natalie med! Men Gunilla, då, undrar ni säkert! Jo, vi tackade även Gunilla för hennes insatser, men en ”kopparbergska” blev hon tilldelad redan den 19 december 2019! Läs gärna Kopparbergarns tidigare reportage om detta; https://www.kopparbergarn.se/gillar-att-roa-barn/


Kopparbergarns ordförande Rickard Didić delar ut en ”kopparbergska” till Natalie Peart.

Text: Anna-Lena Didić

1 kommentar till En överraskning för Natalie!