News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Duktiga fotbollskillar

Duktiga fotbollskillar

14-10-11
Kopparberg Bollklubb har riktigt duktiga fotbollskillar, speciellt de 11-13 år, som vann sin serie i år. Kopparbergarn tyckte då att det skulle passa att ge dem ett litet tillskott till kassan och Sofia Landmark Bergman skickade oss klubbens kommentar till varför det var ett mycket bra förslag.

_DSC9234

Under pausen i herrarnas match i innebandy mot Varberga på fredagskvällen hade man en liten prisutdelning till pojklaget och de fick medaljer av sina ledare.

_DSC9247

Samtidigt passade Kopparbergarn på att dela ut sitt stipendium till dem och diplom till både lag och ledare. Björn Öringbäck påpekade återigen, att det är tidningens annonsörer och medlemmar, som står för insatsen med sina bidrag till kassan.

_DSC9253

Så fortsatte matchen och vi fick veta att även i a-laget hade man fått med en del juniorer. Patrik Bergman berättade, att man hade fått en föryngring, och att de såg hoppfullt på den utvecklingen. Tyvärr var Kopparbergarn inte med och såg hela matchen och kan därför inte kommentera den.

”Motivering för Stipendium

Kopparberg Bollklubbs fotbollspojkar 11-13 år är ett träningsvilligt och härligt gäng. De har tränat tillsammans i flera år och i år har det verkligen gett resultat. Killarna har vunnit serien där de mött Karlslund, Nora, ÖSK-02, ÖSK-03, Hovsta och Lindesberg. De är oerhört träningsvilliga och deltar alltid. Killarna sköter sig exemplariskt på matcher, inget gnäll på domare eller motståndare utan fokus är alltid på sig själv och sitt lag. Ledarna är makalöst stolta över detta gäng! Spelarna kommer att gå långt om de fortsätter behålla glädjen och målmedvetenheten.
I lagets verksamhetsberättelsen för år 2013 står: ”Målet för gruppen är att låta spelarna ta och visa ansvar, där respekt för varandra och motståndare finns. Där ska finnas glädje, trygghet och en vilja att spela fotboll.” Detta har i år verkligen infriats!
Vi har även många föräldrar som ställer upp för laget och hjälper till med skjutsar och kioskarbete. Spelartruppen har spelare från Hörken, Vasselhyttan, Löa, Ställdalen och Kopparberg så det kräver ett bra engagemang från föräldrarna.
Laget ska nu arbeta och planera för att kunna åka på en större cup eller träningsläger. Alla drömmer om att kunna åka någonstans för att ytterligare förgylla sina fotbollsdrömmar!”

Stolta ledare för laget är Jessica Gerebrand, David Gerdtsson, Patrik Bergman och Anette Bogland (målvaktstränare).

Text och foto: Inger Aftonljus

2 kommentarer till Duktiga fotbollskillar

  • Inger Aftonljus

    Vi skriver mycket gärna om ungdomar om vi bara får in tips. Det går också bra att skicka in både bilder och text som vi publicerar.

  • Siv SÖ

    Det är trevligt med inslag som handlar om våra ungdomar. Skulle vara trevligt om det kom in mera sånt.