News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Dags för vinterfiske

Dags för vinterfiske

14-12-27
fisk1

– God fortsättning!!!!!! Nu är vinterfisket på gång.

fisk2

Bror Johansson har varit och vinterfiskat och kom förbi och visade upp en gädda på ca. 5 kg.
Isen är ca 1,5 dm på tjärnarna runt Ställdalen.
Väl mött på vinterfiske.

Hälsningar Bror J. och Bengan A.

2 kommentarer till Dags för vinterfiske

  • Leif Larsson

    Äntligen tycks det vara säker is Jag har inte tordes vara ute tidigare Jag har badat alltför många gånger. Och Du kan vara beredd på att jag kommer att presentera ännu större fisk Det skall bli ett nöje att slå Er på fingrarna hälsar Leif i Nittkvarn.

  • Inger Aftonljus

    Åh, vad sugen jag blir på att komma ut och pimpla! Lite väl kallt bara just nu för min smak.