News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Blodomloppet på distans!

Blodomloppet på distans!

2020-08-26
I år görs de flesta arrangemang på distans, och blodomloppet är inget undantag! Den 20 augusti skulle blodomloppet gått av stapeln i Örebro, men då det i år är på distans kan man ”köra” loppet vilken dag man vill, inom en viss period, och på vilken plats man vill! 

Blodomloppet är ju framför allt ett lopp för att påpeka hur viktigt det är att vara blodgivare och ett tack och stöd till dem som är detta! Det är ju faktiskt inte alla som kan bli blodgivare, men genom att delta i blodomloppet visar man sitt stöd till dem som ger blod! 

Astma- och Allergiföreningen i Örebro län och Unga Allergiker Bergslagen bildade tillsammans ett lag, där man gick, sprang, rullade på valfri plats. Några hade möjligheten att göra det tillsammans, andra var ute på egen hand. Men tillsammans bildade vi ändå ett lag på distans. 
Den 20 augusti passade några av oss i laget,  som bor i Ljusnarsberg, på att göra loppet tillsammans! Det var en underbart vacker kväll och vi var nog alla överens om att det var roligt och smidigt att göra loppet här i Kopparberg, istället för att åka till Örebro.
Blodomloppet har distanserna 5 eller 10 km. En fördel med att köra loppet på distans, är att man lättare kan välja vilken sträcka man kör. För en frisk person kan det vara lätt att ta sig fram 5 km. För en person som har svårt att gå, kan 500 meter kännas som 5 km. Då har man ju friheten att ta den sträckan istället! Det viktiga är att man deltar, kämpar, visar sitt stöd och framför allt har skoj! 
Blodomloppet med Örebro som ort, tar emot efteranmälningar tom den 27 augusti. Men det är på distans, så man kan välja vilken ort man vill! 
Passa på att anmäl er!
https://blodomloppet.se/

Text och bild: Anna-Lena Didić 

2 kommentarer till Blodomloppet på distans!