News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Bli med som ”frilansare”

Bli med som ”frilansare”

Hej!

Det har inte varit något nytt i Kopparbergarn på några dagar nu, men det beror inte på att det inte hänt något trevligt, det är vi säkra på, utan att vi bara inte vetat om det.

Vi skriver ju gärna om allt möjligt bara vi har chans att vara på plats, men vi, Inger och Björn, har ju flyttat till Kärvingeborn med postadress Grythyttan och djungeltelegrafen är inte riktigt vad den borde vara. Dessutom tar det ju en stund, ca 50 minuter, att ta sig till Kopparberg kanske bara för att få veta vad som är på gång.

Men vi finns här för Kopparbergarn. Vi fixar med annonserna, lägger ut inkommet material, redigerar förastasidan, uppdaterar kalendern och om vi kan komma, så gör vi det.

Kvar i Ljusnarsberg finns ett fåtal administratörer, som gör så gott de kan för att bidra med artiklar och dessutom har vi några medarbetare, som regelbundet kommer in med material, som vi administratörer lägger ut.

Men… vi skulle behöva flera. Även du, som läser det här, kan vara med och göra Kopparbergarn till en tidning som berör alla, vilket det är tänkt att den ska vara. Du kan tipsa, du kan ta en bild eller två, gärna med mobilen, när du är med på något arrangemang och du kan mejla eller ringa och berätta. Bilder går ju bra att skicka både med mms, över FaceBook eller som meil.

Tro inte att ditt bidrag är ointressant! Tycker du om att läsa vad andra gör, kan du vara säker på att andra också gillar att läsa om vad du gör. Dessutom vore det väldigt roligt om fler ungdomar hörde av sig.

Jacob Jansson har blivit en av våra trogna mejlare och visst är det härligt att få veta hur det gick i senaste rallyt. Vi vill gärna veta hur det gick i senaste innebandymatchen, senaste fotbollsmatchen, senaste ridträffen, senaste ……. ja, allt vad du kan tänka dig. Varför inte senaste discot!? Dessutom är vi glada om du tipsar oss om barn och ungdomar värda ett stipendium. Man måste inte vara proffsig, bara ha en god vilja att komma framåt i någonting man jobbar emot.

Så kom med i gänget som gör Kopparbergarn! Ju mer det finns att läsa, desto fler läser och ju fler som läser, desto fler annonserar och ju fler som annonserar, desto mer har Kopparbergarn att dela ut åt ung som gammal. Är inte det en bra tankeserie?

Du är värdefull och behövs!

Inger Aftonljus

1 kommentar till Bli med som ”frilansare”

  • Frida Sandberg

    Hej.
    Jag är ju med i ”kom våga sjung-kören”. Vi har planerat att sjunga på Treskillingen den 3. december kl 15. Jag har tyvärr ingen smartphone så jag kan inte skicka foton men jag ska försöka hitta någon som kan. Hälsningar
    Frida