News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte i Ställdalens Fotoklubb

Årsmöte i Ställdalens Fotoklubb

16-02-21
I rykande snöfall kom 16 medlemmar i Ställdalens Fotoklubb till Bruksgården för årsmöte. Det blev en trevlig tillställning och särskilt för att också medlemmar, som inte är med på mötena i vanliga fall, kom även långväga ifrån.

DSCN3237

Ordförande Björn Öringbäck inledde förhandlingarna och fick sitta kvar även som mötesordförande. Alla i styrelsen stannade kvar på sina uppdrag och det bestämdes också, att klubben ska vara med under Kulturglimtar och på en utställning i Strömsdal i juli.

DSCN3239

Efter årsmötesförhandlingarna satte deltagarna sig till bords och åt pizza med sallader. Det mumsades och snackades och var gemytligt värre.

Sedan visade Annika Zetterlund bilder hon tagit bland annat till olika tävlingar hon har deltagit i förutom i fotoklubben. Det var intressant att se hur hon tacklat olika motton hon följt.

2

Nog syns det att det är ”Gult och blått”

26-(4)

Hur får man till en bild som ska passa mottot ”Fyra”?

33-(2)

Annikas katter är med på många bilder och det klart – De är ju så gudomligt söta.

Efter en fikastund var det dags att ge sig ut i snön och fara hem igen.

Text och foto: Inger Aftonljus

 

1 kommentar till Årsmöte i Ställdalens Fotoklubb

  • Frida Sandberg

    Jag beundrar folk som kan fotografera. Själv började jag med en lådkamera och lyckades alltid att antingen kapa av huvud eller fötterna på dem jag fotograferade. Och jag måste medge att kunskaperna har inte blivit så mycket bättre på den fronten, trots att jag har blivit gammelmormor