News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Ren bil och berömda PRO-lotter

Ren bil och berömda PRO-lotter

2020-02-05
Kopparbergarns sydliga medarbetare hade en synnerligen lortig bil, när de for mot Kopparberg för reportage och fotoklubb igår tisdag. Men det kunde avhjälpas väl framme vid destinationen. 

Macken i Kopparberg har både trevlig personal och många möjligheter för oss bilister. Vi tankade, fikade och tvättade bilen i ett svep och kunde fortsätta vår färd i ett skinande blankt fordon. Mycket har försvunnit i Kopparberg, men att macken finns, är viktigt för alla oss, som måste ta bilen här i glesbygden.

Och nu är det känt och svart på vitt – Ljusnarsberg säljer flest PRO-lotter i Sverige. Igår satt representanter på ICA igen.

Åke Forsberg sålde lotter och kunde få språka med bekanta och andra som hade ärende in i affären. Rolf Eriksson satt bredvid som lite sällskap men ruljansen var visst inte den bästa just då.

  

Vi gick in och köpte, rullade ut ringlotter och skrapade skraplotter och fick faktiskt en extralott som vinst. Så här glad ser man ut när man vinner. En 25:- fanns under Extrachansen.

Text: Inger Aftonljus
Foto: Björn Öringbäck

1 kommentar till Ren bil och berömda PRO-lotter

  • Wilfriede (Frida) Sandberg

    Omdömet om Macken är alldeles rätt. Har varit där och fått bilen ”helrenoverat” dvs tvättat och städat både ut och invändigt och jag är helnöjd. Och ja, personalen är mycket trevlig