News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Varma toner för världens barn

Varma toner för världens barn

16-10-08
varldens-barn1

Kulturskolans kör och orkester tar ton för världens barn!

Efter flera veckors intensivt övande, så var det äntligen dags för Ljusnarsbergs kulturskola och deras konsert för världens barn! Orkestern var på plats, kören var på plats och underbara toner kunde höras i Ljusnarsbergs kyrka under torsdagskvällen.

Under toner till Lalehs ”Colors” fick fyra tjejer från orkestern visa att de även är duktiga konstnärer. Tillsammans målade de en tavla som några låtar senare auktionerades ut. Publiken bjöd glatt på den vackra tavlan och lycklig vinnare blev skolsköterskan Anna Svedberg, som bl.a. budade över sin mamma för att få tavlan!

Untitled-2

En lycklig Anna Svedberg som vann kampen om tavlan, som auktionerades ut.

Konserten avslutades med Michael Jacksons ”Heal the World” och med uppmaningen att göra just detta och tänka på alla världens barn, fick publiken en chans att lämna ett bidrag.

varldens-barn3

Med ett leende samlade eleverna in pengar till världens barn.

Ni som missade konserten men ändå vill lämna en gåva kan naturligtvis göra det ändå. För er som har swish: använd nr. 90 1950-6 och ange ”VB16 1864” i meddelandefältet. Då syns det även att gåvan kommer från Ljusnarsbergs kommun (i kampen mellan kommunerna).

Ni som tyvärr missade den fina konserten, får en ny chans i december. Då stämmer kulturskolan upp med sin årliga julkonsert!

Text och foto: Anna-Lena Didic’

Kommentarerna är avstängda